Превземање резултати од биохемиски анализи

 

НОВИТЕТИ

 • 25 ГОДИНИ ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ – ФАРМАХЕМ ГО ПРОСЛАВИ ЈУБИЛЕЈОТ

  На 1 октомври 2015 година, во чест на јубилејот, 25-годишнината од постоењето, Фармахем го промовира новиот лик на деловниот објект. 

  Повеќе...
 • ПРИЗНАНИЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА

  Фармахем уште еднаш ја потврди својата заложба за севкупен пристап кон општествената одговорност на претпријатиjата (ООП).

  Повеќе...
 • Тековни активности на Програмата за зачувување на природата во Македонија

  Aмбасадорот на Швајцарската конфедерација во Р. Македонија Н.Е. Стефано Лазарото ја посети локалната канцеларија на Програмата за зачувување на природата во Македонија.

  Повеќе...
 • СЕМИНАР METTLER TOLEDO: Тhe Perfection of Analytics / Совршенството во аналитиката

  Фармахем одржа семинар за аналитичка опрема METTLER TOLEDO на тема: Тhe Perfection of Analytics / Совршенството во аналитиката“.

  Повеќе...
 • ПРЕЦИЗНО МЕРЕЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ОБЈЕКТИ И ИНДУСТРИЈА

  Професионална опрема за мерење на енергетска ефикасност.

  Повеќе...

сите >>

 • <h1> ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ ОД 1990 ГОДИНА</h1>
												ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ ОД 1990 ГОДИНА
 • <h1> ЗА ПОДОБРА ЖИВОТНА СРЕДИНА</h1>
												ЗА ПОДОБРА ЖИВОТНА СРЕДИНА
 • <h1> ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ</h1>
												ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ
 • <h1> ЗА ПОДОБАР КВАЛИТЕТ</h1>
												ЗА ПОДОБАР КВАЛИТЕТ
 • <h1> ФАРМАХЕМ - OПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА</h1>
												ФАРМАХЕМ - OПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФАРМАХЕМ

ФАРМАХЕМ е приватна компанија со над дваесетгодишно искуство во областа на трговија со лабораториска опрема и еколошки консалтинг. 

 

Главната дејност на ФАРМАХЕМ е продажба на лабораториски инструменти и опрема, биохемиски реагенси, лекови, радиоактивни изотопи, хемикалии, средства за чистење и дезинфекција, инструменти за контрола на квалитет на млеко и млечни производи, микробиолошки подлоги, опрема и мерни инструменти за испитување на градежни материјали, адитиви за прехранбена индустрија и др. Воедно, ФАРМАХЕМ нуди и комплетни консултантски услуги од областа на заштитата и унапредувањето на животната средина. 

[Повеќе] 

КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СÉ !